Coș cumpărături
Coș cumpărături

Informații


Cum Cumpar

1. Selectarea produsului 
Selectati Categoria de produse care va intereseaza alegeti produsul dorit si apasati butonul "Adauga in Cos". 
Aceasta operatiune se poate repeta daca doriti sa achizitionati si alte produse. Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe "Trimite comanda", dupa care urmeaza sa va autentificati. 
2.Autentificare 
Daca aveti cont la magazinul nostru introduceti adresa de email si parola, daca nu aveti cont atunci introduceti date valide in formularul  "Sunt client nou".  La crearea contului, va rugam completati cu atentie datele referitoare la nume si prenume adresa si telefon. Campurile cu “steluta” se completeaza in mod obligatoriu. Daca nu introduceti un numar de telefon corect pentru a se putea confirma comanda, aceasta nu va fi onorata. 
3. Modalitati de plata
In acest moment plata comenzii poate fi facuta ramburs sau prin transfer bancar.Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau agentului firmei noastre, in functie de metoda de livrare aleasa.

Plata prin transfer bancar

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail sau telefonic privind livrarea comenzii.
Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice.

Avantajul platii prin transfer bancar este ca se scade suma destinata rambursului.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in conturile de mai jos, a proformei emise.

Cont Bancar : 

 *Pentru comenzile intre valorile 1.000,00 - 5.000,00 lei se plateste in avans 30% din valoarea produselor comandate, restul achitandu-se ramburs la livrare.

 *Pentru comenzile peste 5.000,01 lei plata se face integral in avans.

 *Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

*Avansul nu se restituie in cazul in care comanda este anulata ulterior platii acestuia.

4. Livrarea 
Livrarea se face in functie de marimea comenzii, prin masinile noastre sau prin firma de curierat!

Pentru comenzi telefonice si intrebari va stam la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar:8:00-19:00 la urmatoarele numere de telefon:

Tel./Fax: 0265.266.074

 Mobil: 0756.088.517


Termeni si conditii

 

Bine ați venit în magazinul nostru online. Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile noastre înainte de a face o comandă. Folosirea acestui website și plasarea de comenzi online reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile mai jos menționate.

 

 • Întregul conținut al sitului este proprietatea BASIC SAFETY și este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente din site se pedepsește conform legilor în vigoare.
 • BASIC SAFETY nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a informațiilor sau produselor de pe acest site. Toate informațiile de pe site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor personalului calificat în domeniul securității și sănătății în muncă.
 • Taxele de expediție vor fi suportate de către dumneavoastră pentru livrarea prin FAN CURIER.
 • BASIC SAFETY nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit afișate, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
 • Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție aferente. BASIC SAFETY nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Toate preturile includ TVA.
 • Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. BASIC SAFETY nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului sau serverului cu care este găzduit situl.
 • Site-ul BASIC SAFETY funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.
 • BASIC SAFETY nu acordă termene de garanție suplimentare. Termenele de garanție ale produselor sunt cele oferite de către producător cu condiția utilizării conform prescripțiilor tehnice.

 

Politica de returnare

 

 • În cazul în care sunteți nemulțumit de produsele comandate le puteți returna în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii. Pentru aceasta procedură vă rugam sa ne contactați.
 • Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (inclusiv ambalajul original și documentele ce îl însoțesc). În maxim 15 de zile de la data returnării veți primi contravaloarea comenzii. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client, chiar dacă comanda a beneficiat de livrare promoțională gratuită.
 • Returnarea produselor se supune ordonanței nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr.51 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislației menționate Consumatorul (un consumator este orice persoana fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care cumpăra, dobândesc, utilizează sau consumă produse ori servicii în afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică acestea sa nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau folosire.
 • Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele livrate clienților prin FAN CURIER. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct clienților prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerț la distanță, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, drept pentru care se consideră corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.
 • Conform ordonanței nr.130 / 2000 , Cap. 1, Art. 2, litera a) , prin Contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiate între un comerciant și un consumator (în accepția legii, un consumator este orice persoana fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care cumpăra, dobândesc, utilizează sau consuma produse ori servicii în afara activității lor profesionale), în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.
 • Legislația românească prevede următoarele: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 15 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".